"Hyvää syntymäpäivää sinulle rakkain"



Yksivuotias Onni! Kuinka nopeasti ensimmäinen vuosi menikään! Käsittämätöntä, että vuosi meni hujauksessa, mutta nyt kun taas odotamme lokakuuta ja laskettua-aikaa, aika vain matelee. Viime vuosi on antanut paljon enemmän, kuin osasimme mieheni kanssa odottaa. Vuoteen on mahtunut sekä kyyneliä, että naurua. Itkua onneksi kuitenkin paljon vähemmän. Onni on ollut niin tyytyväinen ja terve lapsi, että saamme olla siitä todella kiitollisia.

Vappu sujuikin Onnin synttäreiden merkeissä. Aloin suunnittelemaan näitä jättikekkereitä jo hyvissä ajoin vuoden vaihteen jälkeen. Halusin ehdottomasti Minions teeman ja mielestäni onnistuimme teeman luomisessa hyvin.

Tilasin paljon rekvisiittaa Kids party storesta. Edellä mainitusta nettikaupasta löytyi, minions tikkareita ja suklaa karkkeja, lautasia, servettejä, pöytäliina sekä hyvää syntymäpäivää viiri. Tilasin täältä myös Trollin hampurilaiskarkkeja, mutta ne oli kyllä suuri pettymys, joten suosittelenkin karkkien tilaamista jostain muualta.

Espanjasta löysimme ihanan juhlakaupan, josta ostin muutaman lyhdyn sekä kävelevän jätti minions ilmapallon. En muista kaupan nimeä, mutta sen valikoima oli todella kattava ja hinnat paljon alhaisemmat, verrattuna suomalaisiin juhlakauppoihin. Harmi kun matkalaukussa ei ollut enempää tilaa.



Onnin kummisetä osti todella hienon minionskakun tårta på tårta nimisestä leipomosta. Tätä leipomoa voin suositella lämpimästi. Kakku oli ennen kaikkea todella upea ja erittäin maukas. Monet vieraat luulivatkin, että kakku on jonkinlainen posliinikoriste keskellä herkkupöytää. Minulla on suuria ennakkoluuloja sokerimassa kakkuja kohtaan, mutta tämä kakku ei ollut yhtään liian makea.




Muut tarjottavat loihdimme ystäväni kanssa yhdessä. Mieheni oli edellisen päivänä päivystämässä palokunnassa, joten ylimääräiset kädet olivat suuri apu keittiössä ja Onnin hoidossa. Saimme loihdittua herkullista lohitahnaa, jota tarjoilimme ruissipisien kera, karjalanpiirakoita, voileipäkakun, coktailtikkuja, mokkapaloja, mangojuustokakun sekä munkkeja vapun kunniaksi. Ja olihan meidän pakko ostaa myös simaa, jotta saadaan hieman vappu tunnelmaa synttäreiden kunniaksi.


Kaiken kaikkiaan synttärit kustansivat koristeiden ja tarjoilujen kera n.200€ (kakkua en ole laskenut budjettiin mukaan) Vieraita oli n. 35 hlö ja tarjottavia jäi todella paljon yli. Tästä taas opin, että ihmiset eivät tule nälkäisenä juhlimaan. Joten ensikerralla teen puolet vähemmän tarjoiltavia.

Kaiken kaikkiaan synttärit sujuivat hyvin! Sankari oli reipas ja sai paljon ihania lahjoja. Isompana Onni voi katsella kuvia ensimmäisistä syntymäpäiväjuhlista, koska hän tuskin muistaa näistä kekkereistä mitään. Illalla nukkumaan mentäessä ´mieheni kertoi minulle jotakin. En muista mitä, koska nukahdin kesken lauseen.

Minkälaisia lastenkutsuja teillä on vietetty? Mistä olette ostaneet rekvisiittaa?





Kommentit

  1. Sinulla on hyviä juhlan järjestelyvinkkejä. Onnilla oli onnistuneet synttärit.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

"Kuvaan snapchattiin, samalla kun mä pelaan blackjackkii"

"Matkustan ympäri maailmaa"