Itse arviointi

Kurssi lähenee lopppuaan ja nyt onkin itse arvioinnin aika.  Mielestäni tämä sosiaalinen media tutuksi kurssi on ollut todella mukava toteuttaa ja ennen kaikkea täydellinen minun tilanteeseeni.

Vaikka blogin kirjoittaminen aluksi arvelluttikin, on siitä tällä hetkellä tullut minulle mukava oma hetki käydä viime päivien tapahtumia läpi. Varsinkin kun tuntuu, että tämä aika tuon pienen reippaan pojan kanssa menee välillä aivan usvassa. Myös omien ajatusten julkaiseminen kaiken kansan nähtäville hieman arvellutti, mutta uskon jatkavani tämän blogin kirjoitusta aktiivisesti. Tästä taisi tulla minulle se "rakas päiväkirja", jonka siskoni omasivat lapsuudessa.

Kurssi tehtävät olivat mielenkiintoisia pieniä projekteja. Erilaisten sosiaalisenmedian sovellukset tulivat tutuiksi tämän kurssin aikana. Mielestäni Twitter projekti oli se kaikista mielenkiintoisin. Lupasin postauksessa pitää Twitter tilini aktiivisena, mutta pakko myöntää ja pahoitella, että tästä lupauksesta olen kyllä lipsunut.

Kurssiin kuului myös omien kurssikavereiden blogieihin tutustuminen, seuraaminen ja kommentointi. Pakko kyllä ihailla joidenkin taitoja. Aivan uskomattoman hyviä kirjoituksia ja ennen kaikkea blogien ulkoasuja. Itse painin alkuvaiheessa vaikka kuinka pitkään blogini ulkoasun kanssa. Enkä vieläkään ole saanut siitä sellaista, kuin haaveleilin. Hatun nostot siitä kurssikavereille!

Sitten se Digitarina. Se olikin mielenkiintoinen projekti ja teinkin siitä vartavasten ihan oman postauksen. Pakko myöntää, että minua vieläkin harmittaa, ettei videosta tullut sellainen kuin ajattelin. Noh... täytyy olla itselle armollinen ja ehkä vielä joskus...

Mielestäni suoriuduin kurssista hyvin. Otin muutamasta tehtävästä ehkä vähän liikaa stressiä, koska loppupeleissä niiden suorittaminen ei ollut rakettitiedettä kummempaa. Blogin kirjoituksessa olisin voinut olla aktiivisempi ja käydä enemmän läpi aiheita, jotka liittyvät sosiaaliseen mediaan. Kurssi sujui hujauksessa ja toivottavasti tämän tyylisiä kursseja tulee mysö jatkossa. Toki opintoni ovat lopussa, mutta tulevia opiskelijoita ajatellen.

Kiitos kurssista! Ihanaa ja aurinkoista äitienpäivää kaikille äideille. Minä palailen pian taas blogini pariin ja kerronkin seuraavaksi miten elämäni toinen äitienpäivä sujui.

Kommentit

  1. Kiitos itsearvionnistasi. Blogiasi on ollut mukava lukea ja hienoa, että jatkat kirjoittamista. Yksi tämän kurssin ideoista on yhdessä oppiminen ja siitä syystä kannattaa katsoa vaikkapa näin kurssin päätteeksi vielä muiden ryhmien blogeja ja kommentoida niitä.

    Laitan vielä linkin opeblogiin https://hhsome.blogspot.fi/2017/05/mika-oli-suurin-oivalluksesi-kurssin.html ja täällä oivallusten odotusten lomassa on linkki HH:n kurssipalautteeseen. Täytä myös se.

    Hyvää äitienpäivää. Odottelemme postauksiasi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

"Kuvaan snapchattiin, samalla kun mä pelaan blackjackkii"

"Hyvää syntymäpäivää sinulle rakkain"

"Matkustan ympäri maailmaa"