"Kuvaan snapchattiin, samalla kun mä pelaan blackjackkii"

Enpä pelaile Blackjackkia, mutta Snapchattiin kyllä kuvailin. Tosin en ole julkaissut tässä hauskassa sovelluksessa oikeastaan mitään. En tiedä minkä takia minä en koe mukavaksi julkaista itsestäni videoita ihmisten nähtäville. Miten kuva  muka eroaa videosta? Kuva liikkuu ja siinä on ääni ja jotenkin itse koen videon paljon henkilökohtaisemmaksi kuin kuvan. En tiedä miksi, mutta näin vain ajattelen.

Muita ajatuksia snäpistä. Monet ystäväni snäppäilevät säännöllisesti ja luotuani omat tunnukseni pääsinkin heti seurailemaan kavereideni tilejä. Rupesin myös viestittelemään siskon kanssa tämän sovelluksen avulla ja olihan noita filttereitä pakko heti kokeilla. Harmi vain kuin henkilökohtaiset viestit ovat vain kaksi kertaa katsottavissa. Mutta eihän kukaan voi väittää, etteivätkö nämä muka olisi hauskoja!




 


Mitä yrittämiseen ja Snapchatin käyttöön tulee, se ei mielestäni sovi kaikkien imagoon. Juurikin ehkä näiden filttereiden takia. Toki filttereitä ei ole pakko käyttää, mutta mielestäni Snapchatilla on humoristinen julkisuuskuva, joka ei tosissaan sovi kaikkien käytettäväksi.

Snäpit ovat näkyvillä vain 24 tuntia julkaisu hetkestä, joten jos tällä sovelluksella haluaa mainostaa tai saada näkyvyyttä, tulee seuraajien olla aktiivisia. Snapchatti olisikin oiva paikka tehdä hauskoja tarjouksia, esim. ravintola-alalla vaikka 15% alennus ostoksesta, joka olisi voimassa niin kauan kuin julkaisu on nähtävillä. Tällaista ideaa pystyy hyödyntämään myös muissa, kuin ravintola-alan yrityksissä. Oiva keino saada lisää seuraajia, kun sana kiirii, sekä pitää nykyiset seuraajat aktiivisina.

Snäppäiletkö sinä?

Kommentit

  1. En snäppää, mutta näitä hassutuksia olen kyllä nähnyt usein. Ihan varmasti snäpin käyttö tulee lisääntymään myös yrityskäytössä, mutta filttereiden kanssa on syytä olla tarkkana. Se on kyllä mitä suurimmassa määrin imagokysymys.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

"Hyvää syntymäpäivää sinulle rakkain"

"Matkustan ympäri maailmaa"